Our Products

ERP

ERP My-dox e ефективна международна софтуерна система за управление на бизнеса. Чрез нея вие можете лесно да управлявате бизнеса си, да планирате ресурсите и задачите си, да следите проектите си и разходите по тях.

More... Try it!

Hotel management

My-dox Hotels е софтуер за управление на Хотели, чрез който вие настанявате и обслужвате гости, управлявате паричните потоци, ръководите ресторанти и складовата наличност, правите заявки към доставчици и компании за поддръжка, извеждате справки и получавате онлайн резервации.

More... Try it!

Car fleet management

AutoPark My-dox е ефикасно софтуерно решение, чрез което вие управлявате своя автопарк, проверявате изминатите километри, получавате известия за изтичащи застраховки, винетки, следите нарушенията и продавате чрез онлайн канали.

More... Try it!

My-dox E-commerce Solution

My-dox E-commerce Solution е софтуер, създаден за максимално лесно управление на строителни компании. Можете да следите работата на вашите служители по календари (наряди), можете да прехвърляте файлове от мобилния си телефон, да въвеждате проекти и обекти, да издавате фактури и още много други.

More... Try it!

Personal finance manager

Личния финансов мениджър е софтуер, който генерира вашите списъци с продукти, следи плащанията, които извършвате, напомня ви за предстоящите плащания, калкулира разходите, които извършвате и вашите спестявания.

More... Try it!

Employees management

My-dox Employees е система за управление на човешкият ресурс. My-dox разполага с широк набор от интегрирани модули, някои от, които са: - досиета на служители, документи при кандидатстване и наемане, работни календари, модул за начисляване на заплати, проекти(задачи), по които работят служителите ви и още много други.

More... Try it!

Access control solutions

My-dox Accessing е система за контрол на достъпа, която може да се генерира по два начина с четец на пръстов отпечатък или с RFID карти. Чрез нея вие можете да следите работното време на служителите си, кой влиза и излиза в сградата. А, ако дейността на фирмата ви е строго секретна да ограничите достъпа на външни лица.

More... Try it!

Handicraft/freelancer management

Можете успешно да управлявате фризьорския си салон чрез програмата на My-dox. Имате възможност да въвеждате услугите си и техните цени, да издавате фактури, да следите работата служителите си. Ако интегрирате софтуера на таблет, можете да създавате досиета на своите клиенти, където ще се записват всички прически под формата на снимкови материали, ще могат да правят онлайн резервации, също така ще можете да интегрирате различни прически (подстрижки/ боядисване), така клиентите ви няма да се чудят дали дадена прическа или цвят ще им отива, а ще могат да проверят чрез нашата програма.

More... Try it!

Fitness centres

Чрез нашият софтуер за управление на бизнеса, вие можете да управлявате вашият фитнес, център, да следите работата на служителите си и паричните си потоци. Да управлявате клиентските карти на посетителите, да използвате маркетинговите инструменти на програмата, да интегрирате и най – новият ни софтуер Контрол на достъпа за RFID карта. А, ако притежавате и бар за шейкове към фитнеса си, можете да интегрирате и софтуерската ни програма за управление на ресторант и складова наличност.

More... Try it!

Freelancer My-dox

Всеки freelancer, който работи на частно му се е случвало да бъде измамен и след свършената работа да не му бъде заплатено, ето защо е важно да бъде защитен. Тук на помощ идва My-dox със своят уникален софтуер, чрез който вие ще можете да създавате договори и оферти, да вмъкнете ценова листа за определените услуги, които извършвате. My-dox също така калкулира цената на проекта, по който работите за час свършена работа.

More... Try it!

Medical practice management

Ако вие сте лекар с частен кабинет, било то зъболекар, кардиолог или друг, вие имате нужда от нашият софтуер. Чрез програмата на My-dox вие можете да получавате онлайн записвания от вашите пациенти, така повече никой няма да ви прекъсва работата, обаждайки ви се по телефона за записване на час, можете да се съсредоточите необезпокоявани върху пациента, с който сте, вместо да ровите из бележника, за да видите кога е следващият ви свободен час. Но това не е всичко, чрез My-dox вие можете да издавате фактури, да правите досиета (картони) на пациенти, където да се съдържа цялата информация по лечението на вашите пациенти, можете да качвате и рентгенови снимки и други в програмата на My-dox.

More... Try it!